Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Teflon fólia tekercs - élelmezési célra, szélessége 100 cm

  Teflon sütőfólia szélessége 1 méter. Ár méterenként méterre.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  13 500 Ft 11 155 Ft ÁFA nélkül
  Teflon fólia tekercs - élelmezési célra, szélessége 100 cm
  Teflon fólia tekercs - élelmezési célra, szélessége 100 cm
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 13 500 Ft

  Teflon sütőfólia szélessége 1 méter. Ár méterenként méterre.

  A teflon fólia ismételt felhasználásra alkalmas. Süssen rajta különféle tésztákat, és könnyen húzza le a fóliát. Tekerje a fóliát a sütőben való felhasználásra alkalmas bármely sütőre vagy lapos tányérra. Helyezhet szeletelt rövidszemű tésztát, hópéksüteményeket a fóliára, szétterítheti a szivacslemezeket a fóliára, vagy felteheti a felni a tésztával töltésére stb.

  Használható a kályha lefedésére is a könnyebb tisztítás érdekében.

  A sütőfóliát többszörös felhasználásra szánják. Könnyű karbantartás. Az anyag megfelel az élelmiszeriparban való felhasználásra és az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó követelményeknek.

  Az ár egy méteres, 100 cm széles fólia. Az egész megrendelt többszöröset szállítjuk.

  Súly (brutto) 5100 g
  Nettó súly 5100 g
  Anyag Teflon
  A termék listázva van: Sütó fóliák

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk