Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Gyémánt díszítő öv - strasszos

  Ezüst díszítő díszítés csillogó kövekkel.

  Részletes termékleírás
  A termék értékesítése már nem történik meg
  Gyémánt díszítő öv - strasszos
  Gyémánt díszítő öv - strasszos
  Dostupnost: Nem megrendelhető
  Ár: 1 555 Ft

  Ezüst díszítő díszítés csillogó kövekkel.

  Az apró dekoratív lánc ünnepi romantikus bevont sütemények díszítésére alkalmas. Más díszítéssel együtt kiemelkedik az esküvői babákon és a lányoknál a lányok és hölgyek számára. Például használjon strukturált fóliát a felület díszítésére, ami érdekes mintát ad a felületre. Továbbá, a lánc rózsaszín virágokkal, íjakkal, golyókkal, gyöngyökkel, festett vagy varrott csipkével és egyéb díszítéssel illeszkedik. Az övvel az ünnepi asztal különféle alkalmakra díszíthető - esküvők, lányok születésnapi partik, esküvői évfordulók, stb.

  Ár 1 m. Ha több métert szeretne, csak írja be a számát, elküldjük Önnek.

  anyag: műanyag

  Súly (brutto) 20 g
  Nettó súly 20 g
  Szín Kék
  A termék listázva van: Szalagok és sifonok

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk