Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kerek szilikon forma gyöngyökből

Kerek szilikon forma gyöngyökből

Részletes termékleírás
A termék értékesítése már nem történik meg
Kerek szilikon forma gyöngyökből
Kerek szilikon forma gyöngyökből
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 8 465 Ft

Kerek szilikon forma gyöngyökből

A modellező vagy bevonó vegyület szilikon formákba történő sajtolása három méretű gyöngyvonalakat hoz létre. A gyöngyök díszíthetik a bevonatos süteményeket a kerületen, vagy helyezhetik a gyöngyöket a sütemény tetejére. A gyöngyöket a boltívekből is leteheti, és virágokkal vagy íjakkal elfedheti az ízületeket. Ezzel a dekorációval díszítheti esküvői tortákat, születésnapi tortákat gyerekeknek és felnőtteknek, és finomíthatja cupcakes. A bevont desszerteken a gyöngyök könnyen tapadhatnak ehető ragasztóval vagy királyi mázzal.

A forma mérete kb. 17 cm x 4.5 cm.

Gyöngy átmérő:

5 mm
3 mm
2 mm
Gyöngy lánc hossza: kb. 16 cm

Használat: az első használat előtt mossa ki és szárítsa meg az öntőformát. Készítsen egy kis labdát a bevonó anyagból, és nyomja be az öntőformába. Vágja le a tetejét egy síkba. A jobb eredmény érdekében jobb, ha a masszát teljesen megszilárdulni (könnyebb eltávolítani). Javasoljuk, hogy az öntőformát egy ideig tegye a fagyasztóba. Ezután óvatosan távolítsa el és színezze a képzeletének megfelelően.

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk