Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon alakú forma fern (pillangó, páfrány)

A termék értékesítése már nem történik meg
Szilikon alakú forma fern (pillangó, páfrány)
Szilikon alakú forma fern (pillangó, páfrány)
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 7 315 Ft

FGP Szilikon alakú forma fern (pillangó, páfrány)

Dekoratív elemeket hozhat létre a tortákhoz páfrányok, pillangók és szitakötők, valamint egy dekoratív csík formájában. Préselje öntőformába a marcipánt, a K2-t, a gumpasztát és más modellező és bevonó anyagokat. Festhet fel folyékony vagy gélfestékkel, porfestékkel vagy csillámló spray-festékekkel. A dombornyomott dekorációk kiemelkednek a bevont dortyon. Díszíteni fogja esküvői és születésnapi tortákat gyermekeknek és felnőtteknek. A lánc segítségével vágja le a sütemények kerületét mindkét oldalról vagy felülről. A kerület körül történő karimázáshoz páfrányokat is használhat, amelyek a csatlakozás után eredeti díszítést hoznak létre. Díszítsd a cupcakes és más desszerteket dombornyomott díszítéssel. Az öntőformából csokoládé formákat díszíthet, valamint filigrán desszerteket tejszínhabbal, gyümölcs tartlettel és egyéb desszertekkel.

Szilikon forma marcipán dísztárgyak készítéséhez. Méretek: 20 x 13 cm.

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Szilikon alakú forma fern (pillangó, páfrány)

Szilikon alakú forma fern …

15 965 Ft

Hasonló termék

8 650 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk