Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma Lace Rose (Csipke rózsa)

Szilikon forma Lace Rose (Csipke rózsa)

Részletes termékleírás
Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 930 Ft 4 075 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma Lace Rose (Csipke rózsa)
Szilikon forma Lace Rose (Csipke rózsa)
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 4 930 Ft

Szilikon forma Lace Rose (Csipke rózsa)

A modellező vagy a bevonó anyagnak a sajtolásba nyomásával kap egy dekoratív virágot, kissé csipkével. Világos színű öntéshez porfestékeket is használhat. A mélyebb színezéshez válassza a gél vagy a folyékony színeket. Díszítheti a virágokat romantikus esküvői tortákkal és születésnapi tortákkal nők és lányok számára. Díszítsd a virágokat más bevont süteményekkel, például mese vagy természetes témákkal. Az absztrakt süteményeken csipke, gyöngyök, pillangók, íjak és más finom formák, lehetőleg pasztell színűek, és ezekkel a virágokkal díszítik.

Szilikon penész.

Alkalmazás: Nyomja be erősen a modellező anyag szükséges részét az öntőformába. Hagyja az anyagot egy ideig beállni, majd óvatosan vegye le és húzza.

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk