🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kis alakú szilikon formaminták

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 13 970 Ft
AKCIÓ -36%
8 970 Ft 7 415 Ft ÁFA nélkül
Kis alakú szilikon formaminták
Kis alakú szilikon formaminták
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 8 970 Ft 13 970 Ft -36%

Nagyon változó rugalmas forma  - létrehozása kis dekorációk modellező agyagot. A formában tartalmazza az alábbi formák méretekkel (mérések mm): 25x30 árvácska, kerek virág pr. 40, dombornyomott szív diam.50, háromszög alakú bross 40x45, ovális brossz 30x38-as portréval, dombornyomott szívdi mm.40, kerek bross diam. 45 mm, négyszögletes bross 40x40, rózsa diam.35 mm, csokornyakkendő 30x25mm, háromszög alakú dekoráció 40x45 mm és harangok 40x30mm.

Súly (brutto) 40 g
Nettó súly 150 g
Party témája Esküvő, Szív - Valentin-nap
Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk