🌡️ Magas hőmérsékletek esetén korlátozjuk a romlandó alapanyagok - például csokoládé díszek, zsírok - szállítását. Ha érdekli ezek a termékek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és állapodjon meg a szállítási dátumról.🌡️
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma - 5. virág levél

Szilikon forma - 5. virág levél

Részletes termékleírás
Rakráron van 2 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
5 130 Ft 4 240 Ft ÁFA nélkül
Szilikon forma - 5. virág levél
Szilikon forma - 5. virág levél
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 5 130 Ft

Szilikon forma - 5. virág levél

Díszíteni kell a tortát bájos virágokkal? Modellje őket szilikon formavirágunkkal.

A szilikon forma ideális az ehető torták dekorációjának egyszerű elkészítéséhez. Modellezhet fondantdal, izomaltdal, gumpastával, jéggel, viasszal, gumisztával, zselatinnal, marcipánnal, csokoládéval, szappannal, királyi jegesedéssel és egyéb anyagokkal.

A forma átmérője kb. 3 cm.

Tipp: Helyezze a töltött formákat a fagyasztóba 5-10 percre, majd óvatosan nyomja meg az alját, hogy kinyíljon.

Anyag: szilikon
Szín: csak referenciaként

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk