Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Szilikon forma juhar levelei

  Szilikon forma juhar levelei

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 2 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  10 845 Ft 8 960 Ft ÁFA nélkül
  Szilikon forma juhar levelei
  Szilikon forma juhar levelei
  Dostupnost: Rakráron van 2 darab
  Ár: 10 845 Ft

  Szilikon forma juhar levelei

  Az űrlapok különböző típusú és formájú leveleket hoznak létre, amelyek természetes motívumokkal díszíthetik a süteményeket. A levelekből a torta körül koszorúkat hozhat létre, és a bevont torta kerülete köré ragasztott lapokat. Használjon ehető ragasztót a rögzítéshez. Folytathatja öntőformák öntését csokoládéval vagy izomalttal. A modellező agyagot az öntőformába helyezve is megnyilvánul.

  Méret 73 x 63 mm. Szilikon forma.

  Használat: Erősen nyomja meg a modellező anyag szükséges részét a formába. Hagyja a masszát egy ideig keményedni, majd óvatosan távolítsa el és fejezze be.

  A lapméret 2,5 - 4,5 cm. Ne tegye ki a formát 50 ° C-nál magasabb hőmérsékletnek.

  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Szilikon formák

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 15.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk