Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szilikon forma Nature

A termék értékesítése már nem történik meg
Szilikon forma Nature
Szilikon forma Nature
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 8 435 Ft

FGP szilikon forma Nature

Dekorációs elemeket készít a tortára természetes motívumokból, ábrázolja a faágakat, leveleket, madarakat és virágokat, valamint két csíkot, amelyek dekoratív láncok létrehozására szolgálnak. Préselje öntőformába a marcipánt, a K2-t, a gumpast és más modellező és bevonó anyagokat. Festheti őket folyékony, gél- vagy porfestékkel is, vagy csillámló spray-festékekkel permetezheti őket. A dombornyomott dekorációk kiemelkednek a bevont dortyon. Különösen a gyermekek és felnőttek születésnapi tortáit, valamint a természetes témájú süteményeket fogja díszíteni. A láncokkal vágja le a sütemények kerületét mindkét oldalról, vagy felülről. A természetes motívumok húsvéti sütemények és desszertek díszítésére is alkalmasak. Díszítsd a cupcakes és más desszerteket dombornyomott díszítéssel. Az öntőformából csokoládé formákat díszíthet, valamint filigrán desszerteket tejszínhabbal, gyümölcs tartlettel és egyéb desszertekkel.

Szilikon forma marcipán dísztárgyak készítéséhez.

Méretek: 20 x 13 cm.

 

Anyag Szilikon
A termék listázva van: Szilikon formák
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Vegye együtt

Szilikon forma Nature

Szilikon forma Nature

18 900 Ft

Hasonló termék

10 465 Ft

Lépjen kapcsolatba velünk