Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Ezüst modellező és bevonóanyag kakaóvajjal 100 g

Felhatalmazott eladó
Nem tartalmaz AZO festéket Nem tartalmaz gentechnológiával módosított anagyot Nem tartalmaz pálmaolajat
Rakráron van > 5 darab Hétfőn 05. 23. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
2 645 Ft 2 185 Ft ÁFA nélkül
Ezüst modellező és bevonóanyag kakaóvajjal 100 g
Ezüst modellező és bevonóanyag kakaóvajjal 100 g
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 645 Ft

Tiszta ezüstszínű modellező cukorpaszta 100 g-os vákuumcsomagolásban

.

Az ezüst modellező és bevonó massza tökéletes alakíthatósággal és a kakaóvaj által adott rugalmassággal rendelkezik, ideális sütemények bevonására, virágok és 3D-s tárgyak készítésére.

A massza kellemes ízű a könnyű mandulaaromának köszönhetően.

A kakaóvaj ideális fondant tárgyak és finom díszítések, például virágok és levelek készítéséhez is, mivel biztosítja, hogy a tárgyak és díszítések tökéletesek maradjanak, anélkül, hogy az összeesés vagy törés veszélye fennállna.

A kakaóvaj ideális fondant tárgyak és finom díszítések készítéséhez is.

csomagolás 100 g

 

Súly (brutto) 100 g
Nettó súly 100 g
Szín Ezüst
A termék listázva van: Színes anyagok, Modelező anyagok Stříbrná potahovací hmota

Termékösszetétel

glükózszirup, cukor, kakaóvaj, kukoricakeményítő, színezékek: E555, E172, E171, sűrítőanyagok: xantángumi, karboximetilcellulóz; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát, nyomokban dióféléket, tejet és szóját tartalmazhat.

 

Nem tartalmaz AZO színezéket, pálmaolajat vagy GMO-kat

Étrendi követelmények, diéták, korlátozások

Gyártó kijelentetés Nem tartalmaz AZO festékeket ( AZO free), Anélkül, genetikailag módosított összetevőket (GMO-mentes), Nem tartalmaz pálmaolajat
Decora

A Decora márka 1998-ban született a De Luca család több mint 40 éves tapasztalatára alapozva a vendéglátó- és cukrászipari berendezések területén. Carlo De Luca megérezte a lehetőséget, hogy a rajongók és amatőrök számára is elérhetővé tegye a torták és desszertek díszítésére szolgáló termékek olyan választékát, amely addig a profiknak volt fenntartva. Ma a vállalatot Carlo mellett a gyermekek, Pietro, Margherita és Serena vezetik, akik ugyanolyan lelkesedéssel folytatják a közös családi értékeket.

 

Eshopunkban az AZO FREE festékeket részesítjük előnyben. Mi ez?

Ha a terméket AZO FREE vagy rövidített AZ névvel látják el, vagy a készítményben a következő festékek egyikét nem találja, akkor ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz azo-színezékeket Tartrazine E102, kinolin-sárga SY E104, Sárga SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Allura Red E129. Ezek az anyagok hátrányosan befolyásolhatják a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Hétfőn 05. 23.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 05. 23.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 05. 23.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk