Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Fixáló Kókusz 250 g

  Kókuszos ízű keményítő finom krémek és töltelékek elkészítéséhez.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 2 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 385 Ft 1 205 Ft ÁFA nélkül
  Fixáló Kókusz 250 g
  Fixáló Kókusz 250 g
  Dostupnost: Rakráron van 2 darab
  Ár: 1 385 Ft

  Kókuszos ízű keményítő finom krémek és töltelékek elkészítéséhez.

  Keverék a tejszínhab kókusz ízű stabilizálására és ízesítésére. A kókuszmerevítővel felvert könnyű tejszín kibővíti a könnyű desszertek és desszertek ízvilágát.

  Használat: Keverjen össze 200 g merevítőt 200 ml vízben, majd fokozatosan adjon hozzá 1000 ml tejszínhabot.

  Eljárás: Keverje össze a merevítőt vízzel, és adj hozzá tejszínhabot (joghurt állagú), használja. Hagyja a kész desszertet hűtőszekrényben pihenni min. 1-2 óra.

  Összetevők: cukor, szőlőcukor, zselatin, módosított keményítő E1414, aroma. Gluténnyomokat tartalmazhat.

  Súly: 250 g

  Súly (brutto) 250 g
  Nettó súly 250 g
  Íz (aroma) Kókusz
  A termék listázva van: Tejszínhab fixáló

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk