Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fixáló Zeesan banán 0,5 kg

Felhatalmazott eladó
Rakráron van 4 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 615 Ft 3 145 Ft ÁFA nélkül
Fixáló Zeesan banán 0,5 kg
Fixáló Zeesan banán 0,5 kg
Elérhetőség: Rakráron van 4 darab
Ár: 3 615 Ft

Keverék, amelyet a modern édességekhez használt könnyű krémek stabilizálására és ízesítésére használnak.

A laza készítmény alkalmas a felvert tejszín rögzítésére, amely hozzáadja a banán aromát. A banánkeményítő krémek készítésére alkalmas könnyű szivacsos süteményekhez, de csokoládés süteményekhez és egyéb desszertekhez is. Díszítheti süteményeket, szeleteket, cupcakes és roládákat banán tejszínhabbal. A csokoládé, a karamell, a földimogyoró és a kókusz aromája szintén alkalmas a banán ízére.

Keverék, amelyet a modern édességekhez használt könnyű krémek stabilizálására és ízesítésére használnak.

Súly (brutto) 500 g
Nettó súly 500 g
Íz (aroma) Banán
A termék listázva van: Tejszínhab fixáló
Zeelandia

A Zeelandia Royal Group egy családi vállalkozás, amelynek több mint 100 éves hagyománya van a cukrászok és pékáruk minőségi alapanyagának előállításában, nemcsak szülőföldjükön Hollandiában, hanem az elmúlt évtizedekben a világ 70 másik országában. Amikor Herman Johan Doeleman pék 1900-ban Zeeland tartomány legészakibb szigetén, Zurrikzeêben kezdett gyártani és eladni zselé kekszeket és egyéb finomságokat, úgy tűnt, nem tudta, hogy csak negyed évszázaddal később büszke lesz a "Beszerző a királyi háztartásra!" Címre. és örökségét nemzedékek óta megőrzik.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk