Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Málna fixáló 250g

  Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 985 Ft 1 725 Ft ÁFA nélkül
  Málna fixáló 250g
  Málna fixáló 250g
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 985 Ft

  Málna fixáló krém vagy tejszín.

  Laza keverék a tökéletes felkeményedéshez - a fagyasztva szárított gyümölcs darabokat tartalmaz, amelyek hideg víz öntésekor kissé megduzzadnak. .

  Az új recept a következő eljárást írja elő:
  Öntsön 200 g laza keveréket 200 g hideg vízbe, keverje össze és azonnal adjon hozzá 1 liter felvert tejszínhabot ehhez az oldathoz.

  Összetevők: cukor, glükóz, zselatin, málnadarabok (16% -nak felel meg), citromsav, málnapor (19% -nak felel meg a juhoknak), cékla kivonattal, természetes aromával és sóval színezve.

  Súly: 250 g

  Tárolja szárazon.

  Súly (brutto) 250 g
  Nettó súly 250 g
  Íz (aroma) Málna
  A termék listázva van: Tejszínhab fixáló

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 1596 kJ
  Energiaérték 390 kcal
  Teljes zsírtartalom 0.1 g
  Szénhidrátok 84 g
  - ebből cukok 81,4 g
  Fehérje 8.3 g
  0,4 g
  Dawn

  Dawn Foods začínal jako rodinný podnik. A bez ohledu na to, jak značka Dawn rostem, rodina je stále jádrem toho, jak lidé ve firmě myslí, jak se chovají k zákazníkům a jak se chovají k sobě navzájem. Společnost Dawn Foods byla vznikla téměř před jedním stoletím na jednoduchém příběhu: dva pekaři a recept na opravdu lahodné koblihy. Dodnes zůstává Dawn rodinnou společností - třetí generace rodiny Joneses se stále aktivně podílí na rozvoji značky. Tehdy s eovšem jmenovali Century Bakery a sídlili v Jacksonu v americkém Michiganu, Eugene Worden a Grover Lutz si posléze jméno „dawn - svítání", si vybrali kvůli denní době, ve kterou pekaři dělají svou práci.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk