Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Tvarmix tejszínhab és túró fixáló 15 kg

  Előnyös csomag Doprava zdarma
  Rakráron van 0 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 42 430 Ft
  Vásárlással spórolt 10 415 Ft (–25%)
  32 015 Ft 27 840 Ft ÁFA nélkül
  Tvarmix tejszínhab és túró fixáló 15 kg
  Tvarmix tejszínhab és túró fixáló 15 kg
  Dostupnost: Rakráron van 0 darab
  Ár: 32 015 Ft

  Túró fixáló

  A Tvarmix túró fixáló standard finom tészta töltelék készítésére tervezték. Ez lehetővé teszi a technológiai víz magas hozzáadását és biztosítja, hogy az elkészített töltelék gazdaságos legyen. A kész töltelék homogén, finom krémes textúrájú. A töltelék kellemesen savas és enyhén ízesített, mivel a sajttortakra jellemző. A sütés során a tölteléket enyhén habosítja, hogy a kenyér térfogatvesztesége minimális legyen. Ez lehetővé teszi mind nyílt formákban, süteményekben, mind zárt zsemlében vagy rétesben történő felhasználást. Kívánság szerint az íz és illat egyszerűen citropast hozzáadásával állíthatók be.

  Összetevők: Cukor, keményítő (burgonya, kukorica), szárított fehér, savópor, DP 73 (glükózszirup, edzett növényi zsír, emulgeálószerek E471, E472a, tejfehérje, kálium-foszfát stabilizátor E340), citromsav, só, vanília aroma, szín béta-karotin E160, vaj aromája.

  Csomagolás és tárolás: A terméket 15 kg-os papírzacskókba csomagolják. Hűvös, száraz helyen tárolandó.

  Recept 20 kg töltelékhez:

  Túró 10 kg
  Víz 6 liter
  Tvarmix Z 4 kg
  Összesen 20 kg


  Technológiai eljárás:
  Öntsen vizet és túrót az üstbe, és lassan keverje kb. 5 perc Ezután keverés közben lassan adjuk hozzá a Tvarmix Z-t, és lassú sebességgel keverjük össze.

  Súly (brutto) 15000 g
  Nettó súly 15000 g
  A termék listázva van: Tejszínhab fixáló, Gasztrocsomagolás

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk