Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fertőtlenítő és vírusölő szer professzionális konyhák felületére szórófejes flakonban (2x500ml)

Előnyös csomag
3 munkanapon belül lesz raktáron
6 400 Ft 5 290 Ft ÁFA nélkül
Fertőtlenítő és vírusölő szer professzionális konyhák felületére szórófejes flakonban (2x500ml)
Fertőtlenítő és vírusölő szer professzionális konyhák felületére szórófejes flakonban (2x500ml)
Elérhetőség: 3 munkanapon belül lesz raktáron
Ár: 6 400 Ft

Antibakteriális tisztítószer használható a háztartásban - a tiszta és biztonságos otthonért. Véd a baktériumok ellen, és biztosítja a higiénikus tisztaságot. A biocid termékeket óvatosan használja, és használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat. Ez a fertőtlenítőszer alkalmas minden felület tisztítására konyhákban, élelmiszer-feldolgozásban, szaniter helyiségekben és egészségügyi létesítményekben.

Antibakteriális tisztítószer használható a háztartásban - a tiszta és biztonságos otthonért.

Fertőtleníti a munkafelületeket konyhákban, élelmiszer-feldolgozásban, szaniter helyiségekben és egészségügyi létesítményekben.

Véd a baktériumok ellen, és biztosítja a higiéniát. A biocid termékeket óvatosan használja, mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat.

Útmutató: alkalmas kereskedelmi konyhai és élelmiszer-feldolgozásra. Használatra kész oldat, amely permetezéssel vagy törléssel alkalmazható. A termék gyorsan, maradványok nélkül szárad a munkafelületeken és berendezéseken a szaniter helyiségekben. Minden felületi fertőtlenítésnél először el kell távolítani a durva szennyeződéseket és a szerves anyagokkal való szennyeződést. Fertőtlenít minden alkoholnak ellenálló  felületet

  • Térfogat: 2 x 500 ml

  • (H225) Könnyen gyúlékony folyadék és gőz.
  • (H319) Súlyos szemirritációt okoz.
Súly (brutto) 1000 g
Térfogata 500 ml ml
Származási ország Németország
A termék listázva van: Ház takarítás Tisztítás, fertőtlenítés, védelem
WoldoClean®

Německá značka WoldoClean je předním evropským výrobcem v oblasti čisticích prostředků. Od svého založení v roce 2007 představujeme neustále rostoucí portfolio produktů pro všechno, co se týká čištění domácnosti. Při hledání alternativ k výrobkům drahých výrobců neustále pracujeme na vylepšení produktů a přidané hodnotě pro naše zákazníky. Více než 1,1 milionu zákazníků v obchodním a soukromém sektoru zákazníků z celé Evropy. Také u ostatních čisticích prostředků se snažíme usnadnit čištění v domácnosti a kanceláři pomocí kvalitních ingrediencí. Bez ohledu na to, zda odvápňovací tablety, tekuté odvápňovací prostředky nebo jiné čisticí prostředky pro domácnost, jsou kvalita a cena přidanou hodnotou, kterou bychom chtěli nabídnout našim zákazníkům.

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu značek Woldo, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Pénteken 12. 09.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Pénteken 12. 09.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Pénteken 12. 09.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk