Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fertőtlenítő Spray Funcakes 190 ml

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 3 700 Ft
AKCIÓ -23%
2 845 Ft 2 350 Ft ÁFA nélkül
Fertőtlenítő Spray Funcakes 190 ml
Fertőtlenítő Spray Funcakes 190 ml
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 2 845 Ft 3 700 Ft -23%

A biztonságos sütés, főzés és elkészítés az élelmiszer-területeken szellő lesz ezzel a fertőtlenítő és fertőtlenítő spray-vel.

A holland Funcakes márka fertőtlenítése pumpás spray, amely fertőtleníti a kezeket, a felületeket, de a textil és a ruházatot is. Ilyen módon az édességekben dolgozó emberek megtarthatják a fertőtlenített sütőkörnyezetet is.

Vigyük a száraz kézre, és töröljük le, amíg teljesen el nem párolog. Ne öblítse le. Permetezzen felületekre, textilre és ruházatra.

Azonnal kiszárad, nem zsír, öblítés nélkül.

Az adagolószivattyú lehetővé teszi a kényelmes adagolást, amely megakadályozza a termék pazarlását.

Figyelem: Tűzveszélyes folyadék és gőz. A gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikráktól, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól védeni kell. Ne dohányozzon. A tartályt szorosan lezárva kell tartani. Óvintézkedéseket kell tenni a statikus kisülések ellen. Tárolja jól szellőző, hűvös helyen. Védje napfénytől. Ne tegye ki 50 ° C-nál magasabb hőmérsékletnek.

Súly (brutto) 217 g
Térfogata 190 ml
A termék listázva van: Ház takarítás, Tisztítás, fertőtlenítés, védelem

Termékösszetétel

Izopropil-alkohol (75%), víz, glicerin, parfüm.

FunCakes

A FunCakes márkát 2009 februárjában alapították. A cég a NewCakes BV részét képezi, amely Wormer-ben található, Hollandia északi részén. A FunCakes alapanyagok és termékek széles skáláját forgalmazza sütemények, muffinok és egyéb finomságok sütésére, díszítésére és bevonására. Kínálatunkban megtalálhatók a különösen népszerű színes hengerelt fondantok és marcipánok, valamint az étkezési színezékek, a por és a gél, valamint a különleges táplálkozáshoz egyre népszerűbb keverékek - gluténmentes, csökkentett laktóz- vagy cukortartalommal.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk