Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fertőtlenítő spray - Sanitizing Spray Funcakes 190 ml

Felhatalmazott eladó
Rakráron van > 5 darab Csütörtökön 12. 01. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 4 315 Ft
AKCIÓ -7%
4 015 Ft 3 320 Ft ÁFA nélkül
Fertőtlenítő spray - Sanitizing Spray Funcakes 190 ml
Fertőtlenítő spray - Sanitizing Spray Funcakes 190 ml
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 4 015 Ft 4 315 Ft -7%

A biztonságos sütés, főzés és előkészítés az élelmiszerterületen gyerekjáték lesz ezzel a fertőtlenítő és fertőtlenítő spray-vel.

A holland Funcakes márka fertőtlenítése pumpás spray, amely fertőtleníti a kezeket, a felületeket, de a textil és a ruházatot is. Ilyen módon az édességekben dolgozó emberek megtarthatják a fertőtlenített sütőkörnyezetet is.

Vigyük a száraz kézre, és töröljük le, amíg teljesen el nem párolog. Ne öblítse le. Permetezzen felületekre, textilre és ruházatra.

Azonnal kiszárad, nem zsír, öblítés nélkül.

Az adagolószivattyú lehetővé teszi a kényelmes adagolást a termékhulladék elkerülése érdekében.

Figyelmeztetés: Könnyen gyúlékony folyadék és gőz. Gyermekek elől elzárva tartandó. Védje a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól. Ne dohányozzon. Tartsa a tartályt szorosan zárva. Tegyen óvintézkedéseket a statikus elektromosság ellen. Jól szellőző és hűvös helyen tárolja. Védje a napfénytől. Ne tegye ki 50 °C feletti hőmérsékletnek.

Súly (brutto) 217 g
Térfogata 190 ml
A termék listázva van: Ház takarítás Tisztítás, fertőtlenítés, védelem Akció

Termékösszetétel

Izopropil-alkohol (75%), víz, glicerin, parfüm.

FunCakes

A FunCakes márkát 2009 februárjában alapították. A cég a NewCakes BV részét képezi, amely Wormer-ben található, Hollandia északi részén. A FunCakes alapanyagok és termékek széles skáláját forgalmazza sütemények, muffinok és egyéb finomságok sütésére, díszítésére és bevonására. Kínálatunkban megtalálhatók a különösen népszerű színes hengerelt fondantok és marcipánok, valamint az étkezési színezékek, a por és a gél, valamint a különleges táplálkozáshoz egyre népszerűbb keverékek - gluténmentes, csökkentett laktóz- vagy cukortartalommal.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő HU - Személyes átvétel a Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 01.
HU - Futár Packeta - Csomagküldő HU - Futár Packeta - Csomagküldő Csütörtökön 12. 01.
HU - Futár GLS HU - Futár GLS Csütörtökön 12. 01.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk