Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Csokoládé töltelék Corra 1,5 kg

  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 170 Ft 1 020 Ft ÁFA nélkül
  Csokoládé töltelék Corra 1,5 kg
  Csokoládé töltelék Corra 1,5 kg
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 170 Ft

  Csokoládé töltelék - ez egy főtt csokoládé hőstabil töltőanyag, amelyet a termékek sütése, sütés előtti kitöltésére szánnak. Kopasz, levél vagy fánk tésztában történő felhasználás esetén ez az íz a csokoládé pudingra emlékeztet, ezért ne tévesszen meg a névvel. Csomagolva 1 kg zsákban, csomag csomagonként

  Hozzávalók:

  víz, cukor, csokoládékockák (cukor, kakaópaszta, dextróz, kakaóvaj, SOYA lecitin, természetes vanília aroma) -5%, módosított keményítő E1442, sav E330, savasságszabályozó E333, sűrítő E418, tartósítószer E202

  Tápérték 100 g termékben:

  Energiaérték ............... 858 kJ / 204 kcal
  Zsírok ....................................... 0,88 g
  ebből telített zsírsavak .............. 0,49 g
  Szénhidrátok ............................................ 47,54 g
  ebből cukrok ....................................... 42,86 g
  Rost ................................................ 1, 73 gramm
  Fehérjék ............................................. 1,39 g

  Só ................................................. ...... 0,14 g

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  A termék listázva van: Töltelékek

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk