Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Mogyorós töltelék - termosztatikus - 1 kg

  Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 930 Ft 1 675 Ft ÁFA nélkül
  Mogyorós töltelék - termosztatikus - 1 kg
  Mogyorós töltelék - termosztatikus - 1 kg
  Dostupnost: Rakráron van > 5 darab
  Ár: 1 930 Ft

  Természetesen mogyorós töltelék a sütés előtt és után. Ezt a tölteléket a dió paszta és a csokoládé, a cukor, a víz, a zsír és a sűrítőszer kombinálásával állították elő - biztosan keveredik a fánkot vagy a finom zsákmányt.

  Összetevők: cukor, nem edzett növényi olajok (repce és napraforgó) és zsírok (tenyér), 8% mogyoró, alacsony zsírtartalmú kakaópor, laktóz, kukoricakeményítő, napraforgó lecitin, íz. Tartalmazhat szóját. Gluténmentes.

   

  Tápanyagtartalom 100 g termékre

  Energia 2251 kJ / 539 Kcal
  Zsírok 31 g ebből telített 6,4 g
  Szénhidrátok 61 g - ebből cukor 56 g
  Protein 2,7 g
  Só 0,01 g
  Tárolás 18-20 ° C-ig száraz helyen

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  A termék listázva van: Töltelékek, Nyersanyagok, Töltelékek és krémek

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 04. 20.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk