Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Vörös áfonya töltelék gyümölcsdarabokkal - 500 g

  Rakráron van 2 darab Pénteken lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  1 370 Ft 1 195 Ft ÁFA nélkül

  Gyümölcs töltelék nagy áfonyával. Nagyszerű, mint egy hőstabil töltés, friss kedvenc gyümölcs ízével.

  A kész gyümölcs tölteléke magas arányban, kiváló minőségű csomós gyümölcsökkel, ebben az esetben egész áfonya - az áfonya aránya 50%. Használatra kész töltőanyag, amelyet nemcsak gyümölcsdarabként, félkész formában, süteménytestekben használhat, hanem hőstabil töltőanyagként sütemények, leveles tészta táskák, élesztő tészta, fánk stb. Sütésére is. A késztermékek teljesen fagyasztottak. A tölteléket a friss gyümölcs eredeti íze, a természetes szín, a nagy gyümölcsdarabok jellemzik, amelyek még sütés után sem változnak meg az állagon, és a kiváló fényesség.

  500 g tégelybe csomagolva

   

  Súly (brutto) 500 g
  Nettó súly 500 g
  Szín Piros
  A termék listázva van: Töltelékek, Dzemek és lekvárok

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 538 kJ
  Energiaérték 129 kcal
  Teljes zsírtartalom 0,4 g
  Szénhidrátok 29,9 g
  - ebből cukok 23 g
  Fehérje 0,3 g
  Rost 1,2 g
  0,1 g

  Termékösszetétel

  Összetevők: 50% vörös áfonya, víz, cukor, módosított keményítő E1442, savasságszabályozó E330, tartósítószer E202, színezőanyag E120, aroma, aroma, gélesítőszer E406, só.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk