Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Torta alátét átmérője 355 mm

Rakráron van > 5 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 685 Ft 1 395 Ft ÁFA nélkül
Torta alátét átmérője 355 mm
Torta alátét átmérője 355 mm
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 685 Ft

Szilárd deszka alkalmas sütemények készítésére és szállítására. Az alátét stabilitásának és simaságának köszönhetően a sütemény szájpadja több ízű, és ízletesebb süteményeket állít össze. A bevonóanyaggal való bevonás után a szőnyeg közvetlenül a nővérnek való szállításra szánt. Kisebb díszítéseket készíthet a bevonóanyagon, hogy felgyorsítsa a teljes benyomást.

Az alátét kartonból készült és ezüstfóliával van borítva.

A termék listázva van: Kerek alátétek

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk