AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Torta állvány - egymás mellett Romantik

  Ingyenes szállítás
  0x
  Rendszeres ár 22 715 Ft
  AKCIÓ -6%
  21 270 Ft 17 580 Ft ÁFA nélkül
  Torta állvány - egymás mellett Romantik
  Torta állvány - egymás mellett Romantik
  Elérhetőség: 3 héten belül készleten
  Ár: 21 270 Ft 22 715 Ft -6%

  Dekoratív állvány sütemények, minidesszertek, cupcakes vagy más snackek számára.

  Az állvány segítségével hatékonyan bemutathat külön süteményeket vagy mini-desszerteket és cupcakes-t. Az állványokon ujj- és egyéb sós finomságokat helyezhet el, amelyek minden partin és banketten kiemelkednek. Kapcsolódó állványok segítségével létrehozhat egy központi torta- vagy csokoládé-szökőkút-szerelvényt, amely a fő panelen van elhelyezve. Másrészt tálakkal, mártással, zúzott dióval, kókuszdióval, gyümölcsökkel, csokoládéval és egyéb kiegészítőkkel tálalhatsz, hogy minden desszert tetszeni fogsz.

  Fém és műanyag. A készlet három lemezből áll, melyek átmérője 21cm, 26cm és 31cm.

  Súly (brutto) 2348 g
  A termék listázva van: Torta állványok, Torta tartók - álványok
  Wilton

  Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk