Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Minion mesebeli karakter szilikon forma

  A szilikon nyolc karaktert tartalmaz a torta és az ünneplés mellett Mimoň stílusában.

  Részletes termékleírás
  Rakráron van > 5 darab Pénteken lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  5 015 Ft 4 145 Ft ÁFA nélkül

  A szilikon nyolc karaktert tartalmaz a torta és az ünneplés mellett Mimoň stílusában.

  Szilikon formákkal nyolc Mimoň karaktert hozhat létre. Ezekkel a népszerű mese figurákkal díszítheti a süteményeket, a cupcakes-et, a kekszeket és így tovább. Nyomja meg a modellezést vagy a bevonóanyagot az öntőformákba. Az eltávolítás után a gél vagy a folyadék festékeket fest. A kis részletek festéséhez színes jelölőket használhat. A süteményeket leginkább ehető ragasztóval vagy királyi mázzal kell összekötni. Folytathatja a öntőformák csokoládéval történő öntését, és süteményekkel, süteményekkel vagy kekszekkel díszített krémekkel díszítheti.

  A Mimic-stílusú szilikon öntőformák ideálisak az ehető torta témájú dekorációk könnyű elkészítéséhez. A fondant, az izomalt, a gumpasta, a jég, a viasz, a gumi-paszta, a zselatin, a marcipán, a csokoládé, a szappan, a királyi jegesedés máz és egyéb anyagok modellezése.

  Tipp: Helyezze a töltött öntőformákat a fagyasztóba 5-10 percig, majd óvatosan nyomja le az alját.

  Karakterméretek: 2,2-3 cm - nyolc karakter

  Súly (brutto) 100 g
  Party téma Minions
  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez, Szilikon formák bonbonokra, Torta figurák és díszek, Minyonok

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 10 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) szállítjuk a következő munkanapon, önnél 10. 02.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza a csomagot a jegygel, és mi saját költségén juttatjuk el központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást, kérjük, küldje el a küldeményt a következő címre:

  Cukrasz Vilag
  Csomagküldő.hu

  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Szállítási megrendelések esetén nem fogadunk el visszavitt készpénzt. Címhez kötelező ID: 94719344

  Lépjen kapcsolatba velünk