Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Minion mesebeli karakter szilikon forma

  A szilikon nyolc karaktert tartalmaz a torta és az ünneplés mellett Mimoň stílusában.

  Részletes termékleírás
  A termék értékesítése már nem történik meg
  Minion mesebeli karakter szilikon forma
  Minion mesebeli karakter szilikon forma
  Dostupnost: Nem megrendelhető
  Ár: 5 115 Ft

  A szilikon nyolc karaktert tartalmaz a torta és az ünneplés mellett Mimoň stílusában.

  Szilikon formákkal nyolc Mimoň karaktert hozhat létre. Ezekkel a népszerű mese figurákkal díszítheti a süteményeket, a cupcakes-et, a kekszeket és így tovább. Nyomja meg a modellezést vagy a bevonóanyagot az öntőformákba. Az eltávolítás után a gél vagy a folyadék festékeket fest. A kis részletek festéséhez színes jelölőket használhat. A süteményeket leginkább ehető ragasztóval vagy királyi mázzal kell összekötni. Folytathatja a öntőformák csokoládéval történő öntését, és süteményekkel, süteményekkel vagy kekszekkel díszített krémekkel díszítheti.

  A Mimic-stílusú szilikon öntőformák ideálisak az ehető torta témájú dekorációk könnyű elkészítéséhez. A fondant, az izomalt, a gumpasta, a jég, a viasz, a gumi-paszta, a zselatin, a marcipán, a csokoládé, a szappan, a királyi jegesedés máz és egyéb anyagok modellezése.

  Tipp: Helyezze a töltött öntőformákat a fagyasztóba 5-10 percig, majd óvatosan nyomja le az alját.

  Karakterméretek: 2,2-3 cm - nyolc karakter

  Súly (brutto) 100 g
  Party téma Minions
  Anyag Szilikon
  A termék listázva van: Szilikon formák a modellezéshez, Szilikon formák bonbonokra, Torta figurák és díszek, Minyonok

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk