🌡️ Magas hőmérsékletek esetén korlátozjuk a romlandó alapanyagok - például csokoládé díszek, zsírok - szállítását. Ha érdekli ezek a termékek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és állapodjon meg a szállítási dátumról.🌡️
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Patchwork small numbers (kis számok)

Patchwork Small Numbers (Kis számok) - számjegymagasság kb. 1,3 cm

Részletes termékleírás
2 915 Ft 2 410 Ft ÁFA nélkül
Patchwork small numbers (kis számok)
Patchwork small numbers (kis számok)
Elérhetőség: 4 héten belül készleten
Ár: 2 915 Ft

Patchwork Small Numbers (Kis számok) - számjegymagasság kb. 1,3 cm

Egy nagy méretű vágóval nagy darabszámú, körülbelül 1,3 cm-es vágást végezhet. A sütemények, tekercsek vagy cupcakes díszítésére vágógépeket használhat. A modellezéshez különböző modellezési és bevonási anyagokat használhatunk - marcipán, K2, smartflex, gumpast és így tovább. Az alsó oldatot ehető ragasztóval, királyi mázzal vagy házi fehér és jegescukor keverékkel bevonjuk.

A fényes hatás érdekében ecsettel ecsettel vigyük fel a gyöngyöt. Vigye fel a port a tömegre a vágás után a lehető leghamarabb, amikor a felület még mindig langyos.

Használati utasítás:

tekercselje a tömeget egy nem ragadós felületre (például szilikon padra)
nyomtassa ki vagy vágja ki az alakot
nyomja ki a tömeget

Súly (brutto) 15 g
Nettó súly 15 g
A termék listázva van: Abécé és számok, Születésnapok, Torta figurák és díszek, Kiszúrók

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk