Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Forma - ívelt könny nagy PME

  ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra Doprava zdarma
  Rakráron van 2 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Rendszeres ár 15 285 Ft
  AKCIÓ -15%
  12 995 Ft 10 740 Ft ÁFA nélkül
  Forma - ívelt könny nagy PME
  Forma - ívelt könny nagy PME
  Dostupnost: Rakráron van 2 darab
  Ár: 12 995 Ft 15 285 Ft -15%

  Forma - ívelt könny nagy PME

  KÉPESSÉG FOTÓ - Szett, Ez a szállított termék a bemutatott három dimenzió legnagyobb adata.

  Ez a mély forma egy ívelt könnyre a PME műhelyből származik. Ez azonos alakú, mint a Wilton, kivéve a forma mélységét és az egyéni méretet. Ennek a formanek a mérete 30,5x7,6 cm, anyaga alumínium. Minden sütőformát - akár konzervált, rozsdamentes acélból, alumíniumból vagy szilikonból készült anyagot - kenőzsírral és spray-vel vagy olajpermet-formákkal kezelünk. Ezután öntsük a tésztát és süssük a típus szerint.

   

  1 darab forma ára, ez a legnagyobb forma

  A termék listázva van: Torta forma ajjal

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 19.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 19.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 19.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk