Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Szögletes forma 15 cm-es rakott torta sütéséhez - 4 forma készlet

11 150 Ft 9 215 Ft ÁFA nélkül
Szögletes forma 15 cm-es rakott torta sütéséhez - 4 forma készlet
Szögletes forma 15 cm-es rakott torta sütéséhez - 4 forma készlet
Elérhetőség: 3 héten belül készleten
Ár: 11 150 Ft

Formakészlet divatos réteges formákhoz, négy korpuszszínt süthet egyszerre.

A Wilton négyszögletes formák szilárd acélból készülnek. Ez biztosítja a tészta vagy a hús egyenletes és gyors sütését. Ezek a formák alkalmasak egy négyrétegű torta elkészítésére. Minden réteget külön sütünk ebben az 1,3 cm magas edényben, és lehűlés után keverjük össze a krémmel. A tapadásmentes bevonat nagyon könnyű és gyors tisztítást biztosít. A kész testet könnyedén eltávolíthatja ebből a sütőformából. Ne használjon súrolószert vagy súrolót.

Ezekkel a wiltoni Easy Layer sütőtálakkal gyönyörű halmozott süteményt készíthet! De ez még nem minden, használja ezt a praktikus szettet funfetti sütemények, szivárványos sütemények, ombre sütemények, meztelen kutyák és még sok más sütésére ...

Az egyes formák mérete 15 x 15 cm x 1,3 cm

4 formából álló csomagolásban.

 

Súly (brutto) 649 g
A termék listázva van: Torta forma ajjal
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Hétfőn 10. 31.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 10. 31.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 10. 31.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk