AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Torta forma hatszög 33 cm

  Torta forma hatszög 33 cm

  Részletes termékleírás
  A termék értékesítése már nem történik meg
  Torta forma hatszög 33 cm
  Torta forma hatszög 33 cm
  Dostupnost: Nem megrendelhető
  Ár: 3 045 Ft

  Torta forma hatszög 33 cm

  Torta formájában létrejön egy korpusz, amelyet egyszerű születésnapi torták és összetettebb sütemények készítéséhez használ. A jól díszített sütemény kis és nagy születésnapot fog adni. A tortát elvont gyümölcsökkel és zselatinnal díszítheti, krémekkel díszítheti vagy nyújtó anyagokkal bevonhatja. Használjon támasztócsapokat és oszlopokat a különféle méretű padlók alátámasztására.A perem könnyen használható sütemények készítéséhez, ahonnan a keréktárcsát krémréteggel való feltöltése és a sima szélek elérése után könnyen kiszedheti. Kenje meg a felni vajjal, meghintje durva liszttel és helyezze egy sütőpapírral bélelt lapos sütőtálcára. Távolítsa el a sütött szekrényt. Törölje le a mosott és szárított felületet zsírral, meghintje jegescukorral, vagy tegye le a forma kerületét egy díszes corpus lemezre, vagy töltse fel közvetlenül krémmel, díszítse gyümölcsökkel, öntse be a zselatint és hagyja megszilárdulni. Könnyen távolítsa el a felni csúsztatva felülről.

  A forma átmérője 33 cm. Ón lemezből készül.

  Anyag Bádog
  A termék listázva van: Torta forma ajjal

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk