Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Torta forma teherautó

Torta forma teherautó alakú.

Részletes termékleírás
A termék értékesítése már nem történik meg
Torta forma teherautó
Torta forma teherautó
Elérhetőség: Nem megrendelhető
Ár: 3 355 Ft 3 455 Ft -3%

Torta forma teherautó alakú.

A teherautó alakú születésnapi torta mind a nagy, mind a kicsi születésnapi partira örömöt nyújt. A motívum a társaság évfordulójára is alkalmas szállítási szolgáltatásokkal stb. A megfelelő dekoráció eredeti tortát fog készíteni. Helyezheti a teherautót egy nagy tortára, hogy alapul szolgáljon. A süteménytálca alját süsse be sütőpapírral, vagy kenje meg alaposan az egész serpenyőt zsírral, és meghintje durva liszttel. Töltse meg könnyű vágott vagy felvert tésztával, amelyet sütés után tejszínnel krémesítsen. Színezhet krémeket gél vagy laza színekkel. Díszíthet vidám autókat a gyermekek számára a süteményekkel, cukorkákkal, csokoládéval és egyéb édességekkel. Festje be a bevonatos süteményeket folyékony vagy gél színekkel. Csillogás hozzáadásához válassza a gyöngyház színét.

A forma szélessége 340 mm. A forma ónlemezből készül.

Anyag Bádog
A termék listázva van: Torta forma ajjal

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk