Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Tortaformák kör 4 db

Ingyenes szállítás
Rakráron van 2 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
22 785 Ft 18 830 Ft ÁFA nélkül
Tortaformák kör  4 db
Tortaformák kör 4 db
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 22 785 Ft

Torta formák kör alakban.

A kerek forma sokféle ünnepi sütemény alapja. Rengeteg dekoráció van. Díszítheti a tortát krémekkel, gyümölcsökkel és zselatinnal, csokoládéval, hordágyakkal, a süteményre más sütött formákat is feltehet, amelyeket hordágyakkal borít és díszít. A bevont padlók összeszerelése után kap egy elegáns esküvői tortát, amelyre virágok, íjak, szalagok, gyöngyök és egyéb díszek kerülnek. Az egyes padlókat egy strukturált szőnyegbe sajtolt bevonattal lehet díszíteni.

Többszintű sütemények összeszerelésekor támassza alá a süteménytálcákat műanyag vagy bambusz tartórudakkal, és helyezze azokat a szőnyegekre, amelyeken a támogatott tálca lesz. Szétválasztó lemezek is használhatók.

A süteménytálca alját süsse be sütőpapírral, vagy kenje meg alaposan az egész serpenyőt zsírral, és meghintje durva liszttel. Töltse meg könnyű vágott vagy felvert tésztával, amelyet sütés után tejszínnel krémesítsen.

17, 20, 25 és 30 cm méretű formákat tartalmaz. Magasság 5 cm. A formák alumíniumból készülnek.

Súly (brutto) 659 g
Nettó súly 659 g
A termék listázva van: Torta formák
Wilton

Wilton, az amerikai álom. Az egész 1929-ben kezdődött, amikor Dewey McKinley Wilton feleségének segítségével egy kis édességet alapított Chicagóban. Aztán jött a tőzsdei válság, valamint a gazdasági és az emberi depresszió. A magas munkanélküliség tombolt körül, és Wilton rést talált a piacon, elkezdett luxus esküvői tortákat szállítani a híres chicagói szállodákhoz és klubokhoz. Manapság Wilton a süteményes szerszámok és alapanyagok világvezetője.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk