Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fehér születésnapi gyertyák 24 db, hossza 6 cm

Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
255 Ft 215 Ft ÁFA nélkül
Fehér születésnapi gyertyák 24 db, hossza 6 cm
Fehér születésnapi gyertyák 24 db, hossza 6 cm
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 255 Ft

Fehér születésnapi gyertyák - 24 db, 12x-es állvánnyal.

 

Fehér születésnapi gyertyák - 24 db, 12x-es állvánnyal.

Szűk születésnapi gyertyák díszítik a gyerekek és felnőttek süteményeit. Gyertyákat lehet csatolni a mellékelt állványokhoz vagy megragadni a süteményhez, a cupcakeshez vagy más desszertekhez. Hagyja az égetlen gyertyákat, hasznos lehet a karácsonyra dió héj hajózásra.

Súly (brutto) 30 g
Nettó súly 30 g
A termék listázva van: Születésnapok, Torta gyertyák, születésnapi gyertyák

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk