Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Futball gyertyák torta - foci - labdarúgó

  Díszes gyertyák futball-labdák, győztes kupa és két mezek formájában.

  Részletes termékleírás
  A termék értékesítése már nem történik meg
  Futball gyertyák torta - foci - labdarúgó
  Futball gyertyák torta - foci - labdarúgó
  Dostupnost: Nem megrendelhető
  Ár: 1 385 Ft

  Díszes gyertyák futball-labdák, győztes kupa és két mezek formájában.

  A gyertyák mind a kis, mind a nagy labdarúgó-rajongók kedvelői. Ünnepi süteményekkel és tejszínes süteményekkel díszítheti őket. A labdarúgó-téma fokozásához hozzon létre egy téglalap alakú torta-szerű tortát, vagy a bevont tortát egy futballpálya formájába ragaszthatja a bevont torta egyszerűsítéséhez. A díszítéshez használja a bevonó- vagy modellező anyagokat, hogy kivágja a pályát, és hozza létre kedvenc csapatait.

  Nagy gyertya és dekoráció a fiúk és fiúk számára.

   

  Súly (brutto) 25 g
  Nettó súly 25 g
  Party téma Futball - labdarúgó
  A termék listázva van: Születésnapok, Torta gyertyák, születésnapi gyertyák

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) nem megrendelhető

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk