Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Bambusz oszlopok sütemények megerősítésére

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Kedden lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
1 415 Ft 1 170 Ft ÁFA nélkül
Bambusz oszlopok sütemények megerősítésére
Bambusz oszlopok sütemények megerősítésére
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 1 415 Ft

Bambusz oszlopok sütemények megerősítésére

A műanyag oszlopok stabilabbak, mint a bambuszoszlopok, ezért felhasználhatja őket nagy mennyiségű sütemény támasztására. Az egymásra helyezett padlók nem fognak áttörni, és a torta ép marad. Minden támasztott padlót szilárd támasztékkal ellátjon, amelyben az oszlopok pihenhetnek.

A bambuszpálcák segítenek megszilárdítani egymásra helyezett sütemények padlóját. Megakadályozza az egyes padlók egymásba esését. Használjon bambuszpálcákat a kisebb szintek támogatásához, támaszkodva a nagyobb süteménypadlók erősebb, műanyag oszlopokkal. Minden támasztott padlót szilárd támasztékkal ellátjon, amelyben az oszlopok pihenhetnek.

Bambuszoszlopok a sütemény megerősítéséhez. Hossz 30 cm, átmérő 6 mm. 12 db csomagban.

Anyag Bambusz
A termék listázva van: Torta oszlopok és elválosztók

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk