Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Átlátszó torta fólia szélessége 5cm - hossza 5m

Rakráron van > 5 darab Hétfőn lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
700 Ft 580 Ft ÁFA nélkül
Átlátszó torta fólia szélessége 5cm - hossza 5m
Átlátszó torta fólia szélessége 5cm - hossza 5m
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 700 Ft

Átlátszó fólia csokoládéra 5 cm-es szélességel és 5m-es csomagolásban. Ennek a fóliának az eredeti szerepe az öntőformák oldalainak kirakodása, monoporáció készétése a hideg desszertek előállításánál.Ezenkívül a csokoládé lerakódására és az azt követő formázásra is szolgál palackozással, összecsukással és hasonlókkal.Miután a csokoládé megszilárdult, a termék formája marad, és a csokoládé leválik a fólia eltávolításával. Ez egy újrafelhasználható termék, ha meleg vízben mossa de nem forró mosogatószerrel mosogat. Magasabb hőmérsékleten a szalag deformálódik.
Mennyiség - csomag 5m

Súly (brutto) 60 g
Nettó súly 60 g
A termék listázva van: Csokis transzfer fóliák, Torta szalagok

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk