Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Mella Glaze semleges tükörglazúr (Topglanz) - Piping gel 300 g

  Utolsó a raktárba
  Rakráron van 1 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
  800 Ft 695 Ft ÁFA nélkül
  Mella Glaze semleges tükörglazúr (Topglanz) - Piping gel 300 g
  Mella Glaze semleges tükörglazúr (Topglanz) - Piping gel 300 g
  Dostupnost: Rakráron van 1 darab
  Ár: 800 Ft

  Semleges gél a desszert felületére történő felhordáshoz - a gél színezhető, különben fényes felületet hoz létre, és nem szabad le a kerek formáktól. Súly 300g, a csomag ára

  A Mella Glaze (Topglanz) zselés készítmény felhasználásra kész, nem keményedő zselés formájában, amelyet hidegen lehet felhasználni. Ecsettel vagy késsel felhordják a sütemények, gyümölcsök és sütemények felületére. Ez tiszta, fényes és könnyen használható. A Topglanz Karina-val és Sanett-kel együtt egyedi mázokat hoznak létre, amelyek nagyon praktikusak és ugyanakkor hatékonyak az édességek végső gyártásában. Az így előállított felületek fényesek, műanyagok - szeletelés közben nem szakadnak - és ugyanakkor stabilak, de nem gumiszerűek. Mindig megvan a használt Karina ízlése és színe (lásd a laza keverékeket).

  Összetevők: glükóz. szirup, víz, cukor, citromsav, sűrítő E406, E440, tartósítószer E202, feszítőszer E450

  Használat előtt óvatosan melegítse, és szükség esetén festje meg géllel.

  Súly (brutto) 300 g
  Nettó súly 300 g
  A termék listázva van: Tükor öntetek, Zselatinok

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Vegye együtt

  Mella Glaze semleges tükörglazúr (Topglanz) - Piping gel 300 g

  Mella Glaze semleges…

  2 730 Ft
  Mella Glaze semleges tükörglazúr (Topglanz) - Piping gel 300 g

  Mella Glaze semleges…

  2 355 Ft

  Lépjen kapcsolatba velünk