AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Kiszúró készlet - szívek kicsi

  Kiszúró készlet - szívek kicsi

  Részletes termékleírás
  A termék értékesítése már nem történik meg
  Kiszúró készlet - szívek kicsi
  Kiszúró készlet - szívek kicsi
  Elérhetőség: Nem megrendelhető
  Ár: 1 030 Ft

  Kiszúró készlet - szívek kicsi

  Különböző méretű kivágott szíveket készít a tésztafélékből a zsírosodásból, kekszből, mézeskalácsból és más tésztákból, amelyeket sütés után krémekkel, dzsemekkel, diófélékkel és más édes kenyérrel süthetnek. Díszítsük a ragasztott formákat csokoládé öntettel, fehér porcelánnal, cukor hinti, dió stb. A szívek alkalmasak karácsonyi sütik készítésére. Ragasszuk a kis szíveket a Linz-szívekbe, vagy hagyjuk tele őket, és díszítsük cukorpelyhekkel és gyöngyökkel, csokoládéval stb.

  A készlet 3 darabot tartalmaz. Az öntőformák ónlemezből készülnek.

  Szív szélessége - 50 mm, 40 mm, 30 mm Javasoljuk, hogy csak kézzel mossa le.

  Kiszúró alakja Szív
  A termék listázva van: Valentin, Kiszúró készletek - többi

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk