🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Spray festékkel piros gyöngyház 100 ml

Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
4 545 Ft 3 950 Ft ÁFA nélkül
Spray festékkel piros gyöngyház 100 ml
Spray festékkel piros gyöngyház 100 ml
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 4 545 Ft

Gyöngyvörös permetezőfesték a felületek permetezésére bevonó és modellező anyagokból, marcipánból és csokoládéből.

A gyöngyvörös spray-festéket felületek permetezésére tervezték bevonó és modellező anyagokból, marcipánból és csokoládéből. Használat céljából rázza meg a spray-t és 20 cm távolságból. A festék gyorsan szárad. Erõsebb permetezéssel fennáll annak a veszélye, hogy a festék kifolyik. A részletek permetezésekor védje a környezetet az alumínium fóliával, fóliával vagy szalvéta permetezésével szemben. A szín felhasználásával csipke készíthető, amikor a sablonra permetezik. Díszítheti a piros virágot, csipkét, íjat, szívét és egyéb dekorációkat. A piros szín alkalmas süteményekre gyermekeknek és felnőtteknek. Levél és más alakzatok díszítésekor permetezheti a karakter ruhájára.

Térfogat 100ml.

Súly (brutto) 100 g
Nettó súly 100 g
Térfogata 100 ml
Szín Piros
A termék listázva van: Spray festék, Valentin, Témák

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk