Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Befejező florisztikai szalag fehér - felére csökkent 6 mm - 2 db

Rakráron van > 5 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 1 900 Ft
AKCIÓ -46%
1 030 Ft 850 Ft ÁFA nélkül
Befejező florisztikai szalag fehér - felére csökkent 6 mm - 2 db
Befejező florisztikai szalag fehér - felére csökkent 6 mm - 2 db
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 1 030 Ft 1 900 Ft -46%

Szalagot fémszerkezetű huzalokhoz való alkalmazásra tervezték, amelyeknek nincs fonott felülete. A fonott huzal előnye, hogy az elrendezett virágok, levelek stb. Nem csúsznak le a huzalról. Először hajlítsa meg a huzal végét, majd tekerje le. Javasoljuk, hogy először hozzon létre huzalból a jövő csokor alapját, majd alkalmazza az egyes virágot, leveleket. A szalag szélessége 2x6 mm, tekercs kb. 27 m. Színfehér, mennyiség darab

Súly (brutto) 35 g
Nettó súly 35 g
Szín Fehér
A termék listázva van: Virág - florisztikai szalag, Akció

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk