AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

  Virágos és virágminták halmaza készlet

  Virágminták halmaza díszítésére

  Részletes termékleírás
  Rakráron van 3 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  2 355 Ft 1 950 Ft ÁFA nélkül
  Virágos és virágminták halmaza készlet
  Virágos és virágminták halmaza készlet
  Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
  Ár: 2 355 Ft

  Virágminták halmaza díszítésére

  Az öntéssel felhasználhatja a minták közvetlenül a bevont sütemények formázását, vagy felhasználhatja azokat az alakzatok rögzítéséhez a modellező és bevonó anyagokba. Festheti tovább gél- vagy folyékony festékekkel, gyöngyfestéket adhat porfestékekkel, vagy bronz és egyéb festékeket permetezőfestékkel. Ezeket a formákat a süteményhez legjobban ehető ragasztóval vagy királyi mázzal lehet rögzíteni. A minta különféle ünnepi tortákhoz alkalmas gyermekeknek és felnőtteknek.

  Magasság kb. 26 mm.

   

  A termék listázva van: Virág kiszúrók - dugattyúk, Csipkék és mintázók

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk