Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kiszúró - kerek virág

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van 3 darab Hétfőn 05. 23. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 1 415 Ft
AKCIÓ -15%
1 200 Ft 995 Ft ÁFA nélkül
Kiszúró - kerek virág
Kiszúró - kerek virág
Elérhetőség: Rakráron van 3 darab
Ár: 1 200 Ft 1 415 Ft -15%

Öt sziromú kerek virág, amely alkalmas a rózsavirágok összeállítására. Méret: 35 mm Helyezze be a modellező labdát a középpontba (műanyag középpont is behelyezhető), és kezdje el egyenként lezárni a leveleket. Ha szükséges, megduplázhatjuk vagy megháromszorozhatjuk az alapformák számát, hogy elérjünk egy másik rózst - egy bimbótól a teljes virágzású rózsaig. A kekszvágót vízben történő mosással tartják fenn.
Anyag: műanyag

Súly (brutto) 14 g
A termék listázva van: Virágok és növények
PME

Na stránkách Světa cukrářů najdete část sortimentu PME, vše za skvělé ceny. V případě zájmu o další výrobky této značky, které nevidíte aktuálně na našem webu, nás kontaktujte

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Hétfőn 05. 23.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 05. 23.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Hétfőn 05. 23.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk