Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kiszúró - ötsziromú éles virág

ÁRUSÍTÁS - Utolsó esély a vásárlásra
Rakráron van > 5 darab Kedden 08. 23. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Rendszeres ár 14 650 Ft
AKCIÓ -15%
12 455 Ft 10 290 Ft ÁFA nélkül
Kiszúró - ötsziromú éles virág
Kiszúró - ötsziromú éles virág
Elérhetőség: Rakráron van > 5 darab
Ár: 12 455 Ft 14 650 Ft -15%

Ismét szilikonból és fémvágóból készült kettős virág. A következő eljárás: vágjuk vékonyra hengerelt modellező masszát (gyorsan száradó) és tegyük az egyik szilikon formára, a második forma megnyomásával elérjük a virág kétoldalas megfedését és hajlítását. A könnyű előállítás érdekében itt is finoman porcukorral (keményítő stb.) Átitatott kefével óvatosan törölje le az űrlapot, a pornak nem szabad formájában maradnia. Hagyja az extrudált virágot - vagy esetleg egy aprított virágot - a formaban kissé lehűlni, majd vegye le és hagyja megszáradni a formában. Természetesen használhatunk színanyagot vagy akár alapfehérjét is. Színezett porfestékkel színezett, a fehér szabadon színezhető porokkal, markerekkel, stb. Mennyiség - beállítva, átmérője40mm

Súly (brutto) 30 g
Nettó súly 30 g
A termék listázva van: Virágok és növények
Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Kedden 08. 23.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Kedden 08. 23.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Kedden 08. 23.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk