Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Agar 850 - 1 kg

  Doprava zdarma
  Rakráron van 0 darab Holnapután lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
  0x
  JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


  Rendszeres ár 16 570 Ft
  Vásárlással spórolt 2 215 Ft (–13%)
  14 355 Ft 12 485 Ft ÁFA nélkül
  Agar 850 - 1 kg
  Agar 850 - 1 kg
  Dostupnost: Rakráron van 0 darab
  Ár: 14 355 Ft

  Ez a gélesítőszer semleges ízű és tengeri moszatú. Használja a gyümölcslevek, a növényi állomány, az ízesített víz stb. A munka egyszerű - az általunk kínált agár típusát 8 g-os adagolásban kínáljuk 1 liter folyadékra, ez hideg oldatban oldódik, amit forralunk. A hab megjelenése után álljon le és hagyja megfelelően lehűlni. Vízzel a gyümölcs- vagy sonkaborsót, amit elengedtünk. Törékeny, de szilárd zselét kapunk. (Az adagolás csökkenthető a zselés merevség iránti igénytől függően). Amit nem tudja: Agar-agar vasat, kalciumot, jódot és más nyomelemeket tartalmaz. Nagyon hatásos a koleszterinszint csökkentésére, és alkalmas a magas nyomású emberek számára. Amikor az emésztőrendszeren áthalad az agar-agaron, összegyűjti a régi lerakódásokat és megtisztítja a belső viszkozitásokat. Nagy fogyasztás esetén enyhén hashajtó hatása van, és nagyon könnyen emészthető. Csomagolt 1000g

  Súly (brutto) 1000 g
  Nettó súly 1000 g
  A termék listázva van: Gasztrocsomagolás, Zselatinok

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) ma szállítunk, önnél 04. 16.

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk