🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Souplesse - Banán elasztikus zsír öntett 500 g

Rakráron van 2 darab Szerdán lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
1 270 Ft 1 105 Ft ÁFA nélkül
Souplesse -  Banán elasztikus zsír öntett 500 g
Souplesse - Banán elasztikus zsír öntett 500 g
Elérhetőség: Rakráron van 2 darab
Ár: 1 270 Ft

Zsíros banán feltöltése - banán aromájú, sárga színű, nem szakad meg desszertek vágásakor, fagyasztva, kiválóan alkalmas desszertekhez és tea süteményekhez egyaránt, súlya 500g

MŰKÖDTETÉS LEVEKKEL: minden egyes öntet megolvad legfeljebb 50 ° C hőmérsékleten. A hőmérsékletet 25-30 ° C-ra emelik - ezen a hőmérsékleten jegesedéssel dolgozunk. Az oldódás során fellépő magasabb hőmérséklet károsítja a bevonat szerkezetét - darabok stb.

Összetevők: Cukor, növényi olaj (részben edzett, pálma), növényi olaj (nem edzett,
kókuszdió), laktóz, savópor, emulgeálószerek: szója lecitin (E322) és szorbit-trisztearát (E492), aroma: banán és vanília, színezékek: növényi kivonat (kurkuma) és Bixa Orellana (E160b).

Súly (brutto) 500 g
Nettó súly 500 g
Szín Sárga
A termék listázva van: Zsír öntetek, Nyersanyagok a fánkhoz (donut)

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk