🎁  MA AJÁNDÉK MINDEN MEGRENDELÉSHEZ: Ingyenes csomag 3 db FFP2 légzőkészülék 🎁 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Kudrna Zöld alma - csokoládé forgács 500 g

Zöld csokoládé kudrna zöld alma ízű.

Részletes termékleírás
JÓ VÉTEL: Ekonomikus csomagolás


Rendszeres ár 5 570 Ft
Vásárlással spórolt 3 230 Ft (–58%)
2 345 Ft 2 035 Ft ÁFA nélkül
Kudrna Zöld alma - csokoládé forgács 500 g
Kudrna Zöld alma - csokoládé forgács 500 g
Elérhetőség: Áru nem áll rendelkezésre
Ár: 2 345 Ft

Zöld csokoládé kudrna zöld alma ízű.

Zöld csokoládé kudrna zöld alma ízű. Alkalmas muffinok, cukor, mézeskalács, desszertek vagy sütemények díszítésére, hogy fű- vagy mohahatást hozzon létre.

Összetevők: cukor, kakaózsír, teljes tejpor, savópor, laktóz, szója lecitin, természetes aroma - vanília, színes klorofillin E141.

Készült EU-ban.

Súly: 0,5 kg

 

Súly (brutto) 500 g
Nettó súly 500 g
Szín Zöld
A termék listázva van: Csokis dekoráció

Magas hőmérsékletek esetén korlátozjuk a romlandó alapanyagok - például csokoládé díszek, zsírok - szállítását. Ha érdekli ezek a termékek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és állapodjon meg a szállítási dátumról.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk