Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Fogyasztóként lehetősége van arra, hogy 14 napon belül visszavonuljon az online vásárlásoktól és a fizikai áruházon kívüli vásárlásoktól (például házhoz szállítóktól vásárolt áruk, telefonon vagy postai úton). Ez a beszámolási időszak az áruk kézhezvételétől számított 14 napon belül lejár. Ha az időszak vége munkaszüneti napra esik, az időszakot automatikusan meghosszabbítják egy másik munkanappal.

  Ezen időn belül indoklás nélkül visszavonhatja megrendelését, még akkor is, ha csak meggondolta magát.

  Ennek a jognak a gyakorlása érdekében egyértelműen értesítenie kell a visszavonási döntését. Ezt megteheti például úgy, hogy írásbeli nyilatkozatot csatol az árukhoz, amelyeket postai úton, faxon vagy e-mailben küld vissza. Az áruk egyszerű visszaszolgáltatása nem elég. A legegyszerűbb módszer az alábbi űrlap használata.

  Az Eshop az értesítés kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítést nyújt Önnek. Késleltethetjük a visszatérést, amíg meg nem kapjuk a visszaküldött árut vagy annak igazolását, hogy Ön elküldte őket. Az áru eladónak történő visszaküldésének költségeit Ön viseli.

  Visszavonási eljárás:

  1. nyomtassa ki az alábbi űrlapot, töltse ki
  2. csomagolja az áruval együtt, hogy szállítás közben ne sérüljenek meg
  3. +420 603 33 77 55 vagy a 36-1-800-1750 telefonon vagy az eshop@cukraszvilag.hu e-mailben állapodnak meg az eshop üzemeltetővel a szállítás módjáról - örömmel küldünk neked ún. visszatérő jegyet, amely a gyakorlatbanazt jelenti, hogy csak kinyomtatja a címkét, amelyet e-mailben kap elviszi a legközelebbi csomagküldó átvevó hely és ott áttadja a csomagot (listájuk megtalálható a következő címen: www.csomagkuldo.hu), amellyel együttmûködünk, költségünkre az árut nekünk szállítják.

  FONTOS hogy a csomagon ha a Csomagküldóbe viszi az azonosító szám legyen oda írva: 94719344

  Ellenkező esetben Ön viseli az áruk visszaküldésének költségeit.

  Megjegyzés: Ha az árut saját költségén kívánja elküldeni a választott fuvarozónak, kérjük, küldje el a csomagot a következő címre:

  Cukrasz vilag - Csomagküldő.hu
  ID 94719344
  Teve utca 60
  1139 Budapest

  Pénzt vissza utasítsuk az Ön bank számlára.

   

  Töltse le a naplót a csomagban

  A gyorsabb feldolgozás érdekében az űrlapot elküldheti postai úton vagy e-mailben beolvasva az eshop@cukraszvilag.hu e-mail címre, vagy csatolhatja a fenti online űrlaphoz.

  Lépjen kapcsolatba velünk