Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Fogyasztóként lehetősége van arra, hogy 14 napon belül visszavonuljon az online vásárlásoktól és a fizikai áruházon kívüli vásárlásoktól (például házhoz szállítóktól vásárolt áruk, telefonon vagy postai úton). Ez a beszámolási időszak az áruk kézhezvételétől számított 14 napon belül lejár. Ha az időszak vége munkaszüneti napra esik, az időszakot automatikusan meghosszabbítják egy másik munkanappal.

Ezen időn belül indoklás nélkül visszavonhatja megrendelését, még akkor is, ha csak meggondolta magát.

Ennek a jognak a gyakorlása érdekében egyértelműen értesítenie kell a visszavonási döntését. Ezt megteheti például úgy, hogy írásbeli nyilatkozatot csatol az árukhoz, amelyeket postai úton, faxon vagy e-mailben küld vissza. Az áruk egyszerű visszaszolgáltatása nem elég. A legegyszerűbb módszer az alábbi űrlap használata.

Az Eshop az értesítés kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítést nyújt Önnek. Késleltethetjük a visszatérést, amíg meg nem kapjuk a visszaküldött árut vagy annak igazolását, hogy Ön elküldte őket. Az áru eladónak történő visszaküldésének költségeit Ön viseli.

Visszavonási eljárás:

  1. nyomtassa ki az alábbi űrlapot, töltse ki
  2. csomagolja az áruval együtt, hogy szállítás közben ne sérüljenek meg
  3. +420 603 33 77 55 vagy a 36-1-800-1750 telefonon vagy az eshop@cukraszvilag.hu e-mailben állapodnak meg az eshop üzemeltetővel a szállítás módjáról - örömmel küldünk neked ún. visszatérő jegyet, amely a gyakorlatbanazt jelenti, hogy csak kinyomtatja a címkét, amelyet e-mailben kap elviszi a legközelebbi csomagküldó átvevó hely és ott áttadja a csomagot (listájuk megtalálható a következő címen: www.csomagkuldo.hu), amellyel együttmûködünk, költségünkre az árut nekünk szállítják.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot. Pénzt vissza utasítsuk az Ön bank számlára.

Vagy másik lehetőség, ha az árut a saját költségén akarja elküldeni a választott szolgáltató, küldje el a csomagot a következő címre:

Postacím

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic

Lépjen kapcsolatba velünk