Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a helyes információt biztosítsuk az egyes eladott termékekről. Sajnos az élelmiszer-előállítási szabályokat folyamatosan frissítik, hogy az élelmiszer-összetevők, a tápanyag-tartalom, az étkezési információk és az allergének idővel változhassanak. Mindig figyelmesen olvassa el a termékcímkét, és ne támaszkodjon kizárólag a weboldalon található információkra.

  Ha a termék összetétele vagy allergéntartalma nem felel meg az elvárásainak, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és joga van indoklás nélkül a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaadni a terméket. A postai küldeményeket az ingyenes visszaküldési garancia szolgáltatás fedezi. Kérjük, ne csomagolja ki az alapanyagokat az eredeti csomagolásból. Ha az eredeti élelmiszer-csomagolás megsérült, higiéniai okokból nem cserélhető ki.

  Ha bármilyen kérdése van, vagy tanácsot szeretne kapni a termékekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az eshop@cukraszvilag.hu címen vagy telefonon az oldal tetején, vagy közvetlenül az áruk gyártójához.

  Bár a termékinformációkat rendszeresen frissítik, az eladó nem vállal felelősséget a téves információkért. Ez azonban nem érinti a törvény szerinti jogait.

  Köszönjük megértését.

  Lépjen kapcsolatba velünk