Liofilizált gyümölcsök és zöldségek

Ár
2 115 Ft37 085 Ft
Megjelenítendő elemek: Elemek: 8

Mi a liofilizált gyümölcs vagy a liofilizált zöldség? Ezek olyan gyümölcsök és zöldségek, amelyek úgynevezett liofilizáláson estek át, amely folyamat során a gyümölcsök, gyümölcsök, zöldségek, de más nyersanyagok is nagyon mélyhűtéssel, nagyon alacsony nyomással kombinálva száradnak.

A fagyasztva szárításnak vagy a liofilizált számos előnye van a hagyományos szárított gyümölcsökkel szemben. Különösen megőrzi a gyümölcsök és zöldségek szerkezetét és alakját, megőrzi természetes színét, ízét és aromáját, és mindenekelőtt megőrzi eredeti tápértékét, rostjait, vitaminjait és ásványi anyagait.

A feldolgozás során nem kell tartósítószert, cukrot vagy olajat hozzáadni.

A liofilizált gyümölcsök és zöldségek tökéletesen felhasználhatók torták, sütemények, piték és desszertek díszítéséhez, krémekben, ahol felszívják a nedvességet, és így friss gyümölcsök és zöldségek formáját kapják. Alternatív megoldásként csak áztassa vízben, és akkor ugyanúgy használhatja, mint friss gyümölcsökkel vagy zöldségekkel.