AKCIÓ: A mai napra csökkentjük a Csomagküldő átvevő pontokban történő szállítást árát 777 Ft-ra. 
Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Boltunkban árut küldünk GLS futárszolgálat útján. A megrendelés személyesen is átveheti a Csomagküldó átvehető helyen. Futárszolgálatot is használunk a Csomagküldó segítségével együttműködve, ahol a küldemények pl. Express One, DHL vagy a Magyar Posta útján küldhetők el.

  INGYENES szállítás  megrendelés 14999 forint-tól.

  Szállítás, csomagolás vagy szállítás - az árakat a kiválasztott fizetési módtól, a csomag tömegétől és a szállítási módtól függően számolják. Az ára megjelenik a kosárban.

  Nehéz szállítmányok

  Felvételi pontok A szállítmányok csak 10 kg-ig terjedő csomagokat fogadnak el. A nehezebb csomagokat (darabonként legfeljebb 30 kg) a GLS szolgálat vagy a GLS pont szerviz pontokba küldheti.

  Tudjon meg többet

  A PPL futárszolgálat esetében a kézbesítés általában legfeljebb két napon belül történik a Cseh Köztársaságban és korábban. A szállítmányokat minden munkanapon reggel és délután küldjük, a délután 12 óráig küldött megrendeléseket gyakran ugyanazon a napon küldjük el. Kérjük, nézze meg postafiókját és telefonját, ha a futár nem ér el, itt egy jegyet kap a csomagszámmal. Ugyanakkor rendszerint tájékoztatja Önt a regisztráció során megadott telefonszámról. Ha nem talál számlát a csomagban, kérje azt az eshop@svetcukraru.cz e-mail címen, és elektronikus úton elküldjük Önnek.

  Bizonyos hőmérsékleti szempontból érzékeny termékek esetében magasabb hőmérsékleteken (28 ° C felett) vagy nulla alatt korlátozható a szállítás, amíg az éghajlati viszonyok megengedik.

  Hogyan fizethetek megrendelésért?
  A megrendelés fizetésének többféle módja van. A leggyakoribb a készpénzszállítás, amikor az árut a szállítmány készpénzben történő átvételekor fizetik a PPL futárnak, a PPL futár általában hitelkártyát fogad el. A második lehetőség a banki átutalással történő fizetés - az utasításokat a megrendelés összegzése tartalmazza levélben. Online hitelkártyával is fizethet, a OTP bank biztonságos fizetési átjárón keresztül.

   

  Lépjen kapcsolatba velünk