Pénznem: CZK / EUR / Ft
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

A Cukrász-világban a csomagolóanyagra második esélyt adunk. Bár havonta több ezer dobozt használunk, igyekszünk az e-üzletünk működését a lehető leginkább környezetkímélővé tenni. Megtehetjük azt, ami a legegyszerűbb és a leghatékonyabb. Készítsen több méretű testreszabott dobozt, hogy jobban emlékezzen rá, nyomtassa ki logónkkal és készítsen gyönyörűen színes szalagot a méréshez. Ennek értelme lenne kereskedelmi, reklám és marketing szempontból. De ennek van-e értelme természetvédelmi szempontból? Nincs illúziónk, hogy ezek a dobozok ezrei megmenti az Amazonas-erdő mezőit, sőt még az erdőt sem a Velké Meziříčí közelében, de biztosak lehetünk benne, hogy ha az e-boltok többsége ezt tenné, akkor már így lesz. És csakúgy, mint te, ügyfeleink inspirálnak bennünket, igyekszünk másokat is inspirálni.

Mivel a szeretteink élvezni fogják a süteményt, függetlenül attól, hogy egy új fehérített dobozba érkeztek-e az üzlet logójával vagy használt festékdobozban, vagy egy előre nyomtatott dobozba, amelyet egy másik cég készített, és végül nem sokat eladott...

Tehát a következő szabályokat állítottuk be az Cukrász világában:

  1. A szállítóktól származó áruk 100% -át használjuk, így havonta legalább néhány száz dobozt és dobozt küldünk.
  2. A szomszédságunkban számos olyan társaságot találtunk, amelyek nem használnak hasonló dobozokat, és ahelyett, hogy aprítanák vagy betennék az égetőbe, megmenti őket, és örülnek, hogy időről időre megállunk és elvisszük őket . Ezt nem csak dobozokkal, hanem használt csomagolófóliacsövekkel vagy bútorcsomagolásból származó papír sarkokkal is megcsináljuk.
  3. Megállapodásunk van kartondobozok és dobozok gyártóival, akik tudatni fognak velünk, ha a munka rosszul fordul elő. Általában ez egy olyan doboz, amely nem tökéletes és egyenes, vagy talán nem illeszkedik pontosan ahhoz a termékhez, amelyhez vágták. Ezeket a dobozokat egyébként megsemmisítésre menti és felhasználja.
  4. Amikor dobozokat vásárolunk, 90% -ban használt és újrahasznosított terméket vásárolunk - két szállítót találtunk, akik a használt dobozok vásárlására és eladására szakosodtak.
  5. Olyan buborékcsomagolást vagy légpárnákat használunk, amelyekbe az árut becsomagolják, és megpróbáljuk kiküszöbölni az új, fel nem használt buborékcsomagolás és az úgynevezett nyújtás vásárlását.
  6. A szomszédsági szupermarketekből és hipermarketekből kiadhatatlan hirdetési újságokat és kedvezményes szórólapokat veszünk el. Tehát ne lepje meg, amikor akcióba csomagolt árukat kap a Lidl-től. (És rendszeresen válogatunk egy dobozt eldobott szórólapokból és kedvezményes ajánlatokból a lakás blokkjában lévő dobozok alatt, ahol lakunk.
  7. A párnázáshoz a már sérült dobozok alkatrészeit használjuk, úgynevezett kartonvágást, amelyeknek egyébként nincs esélyük bizonyítani hasznosságát.
  8. Nem nyomtatunk ki számlacsomagokat, és inkább postán küldjük el őket. Gyorsabb, tisztább, így mindig kéznél van...

Van ötleted arról, hogyan lehet többet segíteni a természetnek? Írjon nekünk az eshop@cukraszvilag.hu e-mail címre, és adja meg tippeket...

Lépjen kapcsolatba velünk