Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU
0 0 Ft Üres kosár

  Sötét csokoládé rizs 100 g

  0x
  Ezt a terméket lehet vásárolni kedvezményeb áron nagyobb csomagban
  415 Ft 360 Ft ÁFA nélkül
  Sötét csokoládé rizs 100 g
  Sötét csokoládé rizs 100 g
  Dostupnost: Szállítás 7-10 napon belül
  Ár: 415 Ft

  Egy másik tipikus péksütemény dekoráció sötét csokoládéban rizs formájában - csomagolva 100 g.

   

  Súly (brutto) 105 g
  Nettó súly 105 g
  Csokoládé fajta Keserű csokoládé
  A termék listázva van: Csokis dekoráció, Sötét csokoládé

  Átlagos tápanyagértékek 100 g

  Energiaérték 2040 kJ
  Energiaérték 487 kcal
  Teljes zsírtartalom 22.1 g
  - ebből telített zsírsavak 19.7 g
  Szénhidrátok 66 g
  - ebből cukok 64 g
  Fehérje 4.2 g
  Rost 3.5 g
  0.05 g

  Termékösszetétel

  cukor, részlegesen megszilárdult növényi zsír (pálmamag, kókuszdió), alacsony zsírtartalmú kakaópor, szója lecitin-emulátor, aroma. Nyomokban tejet és tejtermékeket tartalmazhat.

  Allergének (beleértve a lehetséges keresztszennyeződést) Szójabab (szója)

  Még nincs vélemény

  Saját értékelés hozzáadása
  Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül
  Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) - Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül
  Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) | Online fizetés (hitelkártya) Szállítás 7-10 napon belül

  Áru visszajuttatásának garanciája


  Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

  Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

  Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

  Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

  Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

  Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

  Postacím:

  PNM International s.r.o.
  Zavodni 540/51
  73506 Karvina
  Czech Republic 

   

  Lépjen kapcsolatba velünk