Pénznem: CZK / EUR / HUF
Nyelv választás: CZ SK HU EN
0 0 Ft Üres kosár

Festék szivacs EasyCover Sponge

Felhatalmazott eladó Utolsó a raktárba
Rakráron van 1 darab Pénteken 07. 08. lehet átvenni vagy futárral az Ön otthonában.
3 355 Ft 2 775 Ft ÁFA nélkül
Festék szivacs EasyCover Sponge
Festék szivacs EasyCover Sponge
Elérhetőség: Rakráron van 1 darab
Ár: 3 355 Ft

Szivacs alkalmas óvatos festézhez.

Az EasyCover festék szivaccsal és a Rainbow Dust Colors élelmiszer-színekkel a torta dekorátorok könnyen el tudják érni a lenyűgöző fémhatásokat a nagy felületeken.

Előkészítés: Öblítse le a szivacsot a víz alatt, és nyomja ki. Lágy és használatra kész.

Használat: Öntsük a fémfesték fioláját a raklapra, és enyhén nyomjuk meg a szivacsot. Most egyszerűen csak enyhe mozgást alkalmazzon a felületére. Hagyjuk megszáradni (kb. 30 perc), és hagyjuk, hogy több réteg legyen kitöltve. Jellemzően két réteg elegendő.

Tisztítás: Csak mossa le a szivacsot meleg víz alatt. A festék befestheti a saját szivacsot, de nem befolyásolja a jövőbeni felhasználást.

Súly (brutto) 13 g
Nettó súly 25 g
A termék listázva van: Ecsetek
Rainbow Dust

A szivárványos por-színekben (angliai Rainbow Dust Colors) valódi szakemberek vannak a színdíszek, az élelmiszer-színezékek és a sütemények készítésére és sütésére szolgáló alapanyagok területén. „Biztonságos és helyi beszállítói jóváhagyás” (SALSA) tanúsítvánnyal rendelkezik, amely az Egyesült Királyság élelmiszer-biztonsági szabványa, amelyet csak azoknak a top gyártóknak adnak ki, akik többször bizonyították képességüket biztonságos és legális élelmiszerek előállítására.

Pontatlanságot vagy fordítási hibát talált? Szóljon nekünk és küldünk egy kis ajándékot.

Még nincs vélemény

Saját értékelés hozzáadása
Személyes átvétel a Csomagküldő.hu - nál 5 kg-ig (2-5 nap) Pénteken 07. 08.
Futár Magyarországon 5 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 07. 08.
Futár Magyarországon 30 kg-ig (3-5 nap) Pénteken 07. 08.

Áru visszajuttatásának garanciája


Túl sokat vásárolt, vagy a szín nem megfelelő? Nem bánom. Ingyenes visszatérési garanciaprogramunknak köszönhetően a szállítmányt 14 napon belül, teljes kézhezvételétől számítva, ingyenesen visszaküldheti. És nem számít, ha teljes mértékben eláll a szerződéstől, csak a rendelés egy részét adja vissza, vagy igényt terjeszt elő.

Hogyan működik az ingyenes visszatérési garancia?

  • Ha igényt nyújt be (pl. Sérült áruk) - kérjük, először nyomtassa ki és töltse ki ezt az űrlapot panaszprotokoll - a panaszokra többek között az irányadó, panaszkezelési eljárás
  • Ha a szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül eláll a szerződéstől, kérjük, nyomtassa ki és töltse ki a megtalált űrlapot itt.

Küldünk önnek visszaigazolást postai úton a postai megrendeléshez, majd ráragasztjuk a szállítmányra, és elvisszük a legközelebbi gyűjtőhelyre. A listájuk itt található. Csak hozza meg a csomagot a jegyzetet, és mi a saját költségén juttatjuk el a központi raktárunkba.

Az áruk kiszállítása után (általában egy héten belül) új árukat vagy pénzt küldünk az Ön által küldött űrlapon írt számlára.

Az árut úgy küldje vissza, hogy visszatérő jegyet kér tőlünk, majd személyesen elviszi a legközelebbi Csomagküldő fiókba a csomagot.

Ha nem akarja használni az ingyenes visszatérési garancia szolgáltatást.

Postacím:

PNM International s.r.o.
Zavodni 540/51
73506 Karvina
Czech Republic 

 

Lépjen kapcsolatba velünk